Prøv noe nytt på soverommet

Har sexlivet ditt blitt uformelt? Føler du og partneren din ikke lenger det samme ønsket? Så er det kanskje på tide å prøve noe nytt.

Kroppsmaling

En måte å øke nysgjerrighet og lekenhet er å bruke kroppsmaling.

Bodypaint er kroppsfarge som er spiselig og tilgjengelig i mange forskjellige smaker. Bodypaint er tilgjengelig i smaker som vanilje, sjokolade og jordbær.

Å bruke kroppsmaling kan skape nye uventede opplevelser for både deg og partneren din. Bruk kroppens partner som et lerret mens du stimulerer henne eller ham. Når det er på tide å «spise opp» kroppsfargen, kan partneren din virkelig oppnå ny oppsiktsvekkende glede.

En god ting med kroppsmaling er at begge parter kan ha glede av det. Det er ikke kjønnet som noen andre sexleketøy.

Erotiske spill

En annen måte å øke seksuell spenning er å spille et erotisk spill. Som med kroppsmaling er dette noe som kommer begge parter til gode. Det er kortspill og terningspill som kan gjøre sexspillet litt mer spennende. Definitivt noe å teste om sexlivet ditt har stoppet.

Sexy klær

Sexy undertøy er tilgjengelig for både kvinner og menn, selv om sortimentet for kvinner er større. Overrask partneren din med sexy undertøy. Eller kle deg i uniform for morsommere sexspill.

Sexleketøy

Sexleketøy er tilgjengelig for både menn og kvinner. En ting som kan tilfredsstille en kvinne er en dildo eller en klitorisvibrator. For menn er det blant annet penisringer. En vibrerende penisring kan også fungere for både mannen og kvinnen gjennom vibrasjonene.